ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE / DIRIJORUL VISELOR A MURIT în tragicul accident de la ieșire din Constanța

5508
1

Articole de la același autor

Profesorul universitar Michael Beck Hamlescher, cel care a decedat în această după-amiază, în accidentul rutier petrecut la ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, ar fi provocat accidentul, arată primele cercetări la fața locului. 
Michael Beck s-a născut în localitatea Gârbova, din județul Sibiu, iar în 1975 a emigrat în Republica Federală Germania, unde a urmat două specializări: clarinet și dirijor, la Universitatea de Muzică din Koln. 
De-a lungul timpului a fost dirijor a numeroase orchestre din Germania, cu care a concertat în Europa, Canada și SUA.








După 1989 profesorul universitar s-a întors în România, unde, pe lângă proiectele muzicale s-a implicat și în acțiuni umanitare. Din 2009 colaborează cu Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași, a cărei orchestră o dirijează.
Acesta este, de asemenea, producător al unor emisiuni la Telemoldova și la Prima TV, după cum arată legitimațiile găsite de polițiști în mașina bărbatului. 
Profesorul Michael Beck Hamlescher era supranumit "dirijorul viselor", căci în decursul a peste 30 de ani de carieră a organizat aproape 400 de concerte de binefacere.


Comentează știrea

gratiela
15 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde