ATENȚIE! Cum se circulă de mâine, pe podul Agigea și când va fi închis

239
ATENȚIE! Cum se circulă de mâine, pe podul Agigea și când va fi închis - 21ianuariepodulagigeamicrobuzeca-1390319070.jpg

Articole de la același autor

În vederea unei bune informări privind continuarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre Marea Neagră, situat pe DN 39 la km 8+988, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic că circulația rutieră se va desfășura astfel: 
- Închiderea sensului de mers Constanța - Mangalia, circulația urmând să se desfășoare, în ambele direcții, pe celalalt sens de circulație (câte o bandă pe sens), în perioada 22 ianuarie - 7 februarie și în perioada 30 aprilie - 15 iunie; În această perioadă va fi permisă doar circulația autovehiculelor cu masa maximă autorizată de maxim 5 tone și a 
autovehiculele cu regim de circulație prioritară, atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență. Se menține limitarea vitezei de circulație la 50 km/h. 


- Închiderea sensului de mers Mangalia - Constanța, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe celalalt sens de circulație (câte o bandă pe sens), în perioada 8 februarie – 29 aprilie; În această perioadă va fi permisă doar circulația autovehiculelor cu MTMA de maxim 5 tone. Se menține limitarea vitezei de circulație la 50 km/h. 


- În perioada 23 ianuarie – 14 iunie pentru toate tipurile de vehicule astfel: 
- În fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, în intervalul orar 09:00 – 13:00; 
- În fiecare noapte de luni spre marți, în intervalul orar 23:00 – 03:00; 


Precizăm că circulația rutieră va fi închisă timp de 4 ore, pentru toate categoriile de vehicule și în noaptea de sâmbătă spre duminică (07/08 februarie), în intervalul orar 23:00 – 03:00. 


Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone, traficul se va desfășura pe următoarele variante de ocolire: 
- Pentru relația București – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur, traseul 
de ocolire va fi: 
 A2 (București – Constanța – Nod rutier Medgidia) – DJ 381 (Nod rutier Medgidia – Ciocârlia de 
Sus) – DN 3 (Ciocârlia de Sus - Cobadin) – DJ 391 (Cobadin – Mereni - Topraisar) – DN 38 
(Topraisar - Agigea) – DN 39 (Agigea - Mangalia) și retur. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.585 secunde