ATENȚIE CU CE OBIECTE UMBLAȚI LA VOI!

630
2
ATENȚIE CU CE OBIECTE UMBLAȚI LA VOI! - boxmetalicsisprayiritant20180223-1519393295.jpg

Articole recomandate

Vineri, 23 februarie a.c., ora 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, a desfășurat cu Poliția Locală Constanța și cu controlorii RATC, o acțiune punctuală pentru depistarea celor care circulă fără bilet pe linia 101 C, zona Anda. 


Cu această ocazie, au identificat în mijlocul de transport, doi tineri, prieteni, de 16 respectiv 19 ani, fără bilete și fără acte de identitate. Aceștia au fost coborâți din autobuz și au fost întrebați dacă au ceva de declarat și dacă au obiecte periculoase asupra lor. Au început să se agite și au declarat: "am cumpărat două boxuri metalice pentru autoapărare, să ne apărăm de cei răi"....Jandarmii le-au făcut controlul corporal sumar, asupra celui mai în vârstă au mai găsit și un spray iritant lacrimogen folosit în același scop, "pentru autoapărare".


Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase. Cele două persoane, actele de constatare și obiectele vor fi predate la Secția 5 Poliție Constanța, pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Dan.
23 februarie 2018
Extraordinar...

Spray cu piper si rozeta. Fara acte si bilet ratc. Posesie fara drept de obiecte periculoase!!! Traiasca Politia Romana! Au dat lovitura cu cei 2 natafleti!. Sunt buni de promovat cei ce au dat peste rahatii astia.

Mananci cacat
23 februarie 2018
Ia spune tu !

Tu ce anume aduci bun societatii ma labagiule ? Ar fi fost bine ca aia doi sa nu fi fost prinsi si in seara asta sa o astepte pe ma-ta la colt si sa-i rupa gura ca sa-i fure aia 10 lei din portofel.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3651 secunde