ATENTAT LONDRA / O mașină a intrat în mulțime. O persoană, rănită

2536
ATENTAT LONDRA / O mașină a intrat în mulțime. O persoană, rănită - zjq3zjayntgwymrkmtjlytblyta3mje0-1498683606.jpg
Un nou atentat terorist a lovit capitala Marii Britanii în această seară. O mașină a intrat în pietonii aflați în apropierea stației King's Cross, potrivit stiripesurse.


Din primele informații, o persoană a fost rănită și transportată la spital. Martorii povestesc că, înainte de a lovi pietonii, mașina circula cu viteză. 


Publicația britanică Daily Star informează că o mașină a urcat în viteză pe trotuar, după care a lovit vitrina unei cafenele de lângă stația King's Cross din Londra, la ora locală 19.00. 


Poliția a confirmat incidentul, dar nu a făcut și alte precizări. Toată lumea se gândește însă, la terorism, mai ales că, au trecut doar trei săptămâni de la atentatul de pe Podul Londrei, când trei teroriști au intrat cu o dubă în oameni, după care au coborât și au început să îi înjunghie pe trecători. Opt oameni au murit atunci și alți 48 au fost răniți, anunță Digi 24.


Oficialii susțin că incidentul este considerat, cel puțin momentan, un accident rutier, nu un atac terorist, însă ancheta este în derulare. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2765 secunde