Atacuri în stil MAFIOT în Constanța / RĂPIT de pe stradă de RECUPERATORI

612
Atacuri în stil MAFIOT în Constanța / RĂPIT de pe stradă de RECUPERATORI - 16decembriesechestrare-1418747366.jpg

Articole de la același autor

Doi indivizi au ajuns în atenția oamenilor legii, fiind acuzați de sechestrarea unui bărbat, dar și de tâlhărirea altuia. Prima faptă ar fi fost comisă în luna februarie a acestui an. Potrivit anchetatorilor, ziua în amiaza mare, Mihai Gheorghe Ion se deplasa pe B-dul Tomis, din municipiul Constanța, când a fost victima unei răpiri. "În dreptul lui a oprit un Mercedes, din care au coborât inculpatul Cristian Samara și o altă persoană, rămasă neidentificată până în prezent. Iar după ce i-au aplicat o lovitură puternică în cap, persoana vătămată și-a pierdut cunoștința. Au urcat-o în autoturism și au plecat spre strada Badea Cârțan, unde i-au aplicat mai multe lovituri cu o bâtă, în zona capului și pe corp", au precizat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior, victima a fost dusă spre orașul Ovidiu, unde a fost din nou bătută crunt și pus să se dezbrace de geacă. Aceasta a fost lăsată pe bancheta din spate a autoturismului Mercedes. 
Potrivit anchetatorilor, cei doi l-ar fi răpit pe bărbat pentru a-l "convinge" să le restituie o pretinsă datorie. 
Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 400 de lei. 
În luna octombrie, Cristian Samara, împreună cu un alt suspect, identificat ca fiind Adrian Eugen Mitu, ar fi agresat un alt bărbat. Astfel, pe 31 octombrie, în jurul orei 17,30, Gilbert Ismail era la volanul unui taxi staționat la intersecția B-dul Tomis cu strada Negru Vodă. Cei doi inculpați, împreună cu un al treilea complice, deocamdată rămas neidentificat, s-au urcat în taxi, au agresat victima. În vreme ce Cristian Samara i-a smuls lanțul de aur de la gât, Adrian Eugen Mitu, care se urcase pe scaunul din dreapta față, i-a smuls suma de 250 de lei din mână. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 3.500 de lei. 
Astăzi, Cristian Samara și Adrian Eugen Mitu au fost prezentați magistraților Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au dispus, pentru ambii, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de două luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde