Atacatorul care a împușcat un bărbat în zona Băneasa din Capitală a fost identificat

367
2
Atacatorul care a împușcat un bărbat în zona Băneasa din Capitală a fost identificat - atac-1385195191.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost împușcat, vineri seară, în fața unei clădiri de birouri din zona Băneasa. Sâmbătă, atacatorul a fost identificat. Acesta este o persoană din fosta Iugoslavie, care venise în România ca să-și regleze conturile cu victima, potrivit România TV.
Un bărbat de origine croată a fost împușcat de două ori cu o armă cu glonț, în zona Băneasa, pe Bulevardul Autogării, după ce victima a ieșit de la muncă, informează România TV. Anchetatorii au stabilit că atacul a fost premeditat.

După ce a fost împușcat, bărbatul reușit să se deplaseze câteva zeci de metri până la cea mai apropiată stație GPL, unde a cerut ajutor. Imedial la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost operat.
"La sosirea echipajului nostru a fost găsită doar victima, conștientă, stabilă din punct de vedere al funcțiilor vitale, cu o plagă împușcată în coapsă, o plagă împușcată abdominală și o plagă împușcată toracică", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.

Anchetatorii au analizat ore în șir fiecare probă care poate să îi conducă spre agresor. "Am efectuat cercetările la fața locului, iar, în prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, continuă activitățile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs agresiunea", a declarat procurorul Adrian Țurlea.


Comentează știrea

black friday deals
1 decembrie 2013
black friday deals

Get off your soapbox and appear about you, it is now not the drug addicts and hores battling. Very good challenging operating men and women are too ideal now. black friday deals http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/black-friday-deals.html

03 honda cbr600rr fairings
2 iunie 2014
03 honda cbr600rr fairings

According to our friends over at Asphalt & Rubber, that's a 10-hp increase from last year. Along with slimmer, more aerodynamic fairings and a bit more battery capacity, the team has hopes of the 529-pound bike rounding the course at an average speed of 115 mph. If it does, that would be a new record and likely enough to put it ahead of all comers. 03 honda cbr600rr fairings http://honda919fairing.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4369 secunde