Atacați și jefuiți în tren sau pe peronul gării, în județul Constanța

392
1
Atacați și jefuiți în tren sau pe peronul gării, în județul Constanța - 22octombrietalhari-1413989490.jpg

Articole de la același autor

Trenurile și stațiile CFR sunt locurile preferate pentru comis infracțiuni a trei tineri constănțeni. Cei trei au fost prinși de polițiști și au ajuns după gratii. 
O femeie din Mangalia a reclamat, în urmă cu două săptămâni, faptul că în seara zilei de 9 octombrie, ora 21,00, a fost victima unei tâlhării, în timp ce se afla într-un tren de persoane, pe ruta Constanța - Mangalia. Femeia a povestit că a fost amenințată de doi bărbați, care i-au sustras două telefoane mobile, un lanț de argint și o sumă de bani, după care au sărit din tren la intrare în stația CF Mangalia. 
Cei doi suspecți au fost identificați ca fiind Ozer Mustafa, de 22 de ani, din Mangalia, și Burac S., de 19 ani, din Cobadin. Primul a fost prins de polițiști și arestat preventiv pentru 30 de zile. Complicele lui este căutat în continuare. 
De asemenea, după gratii a ajuns și Ștefan Nicolae, de 16 ani. În seara zilei de duminică, ora 20, 30, suspectul împreună cu alți doi băieți, de 11 și respectiv 12 ani, au atacat paznicul de serviciu de la Grupul Feroviar Român, care se afla pe peronul stației CF Medgidia. Cei trei l-au amenințat și bătut și i-au furat telefonul mobil, estimat la 900 de lei. 
Victima a ajuns la spitalul din localitate, unde a rămas internată în Secția de Chirurgie. Ștefan Nicolae a fost arestat pentru 30 de zile, iar amicii săi nu vor răspunde penal, pentru că au sub 14 ani. 


Comentează știrea

iulia
22 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții la fiul lui HREBENCIUC
Pagina a fost generata in 2.9355 secunde