Atac cu armă airsoft la casa de amanet. Agresorul ar fi un MARINAR CONSTĂNȚEAN!

3956
Atac cu armă airsoft la casa de amanet. Agresorul ar fi un MARINAR CONSTĂNȚEAN! - ddd-1581753161.jpg

Articole recomandate

Bărbatul de 45 de ani, care a atacat operatoarea unui amanet din Piața Iancului, din Capitală, cu o armă de tip airsoft, a fost reținut de polițiști. El este acuzat de tentativă la tâlhărie calificată, potrivit Digi 24. Bărbatul, mascat, a încercat să jefuiască o casă de amanet vineri seara, fiind imobilizat de câteva persoane din zonă și predat polițiștilor. Operatoarea a fost atacată cu o armă în momentul când închidea casa de amanet.

Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft.

Femeia atacată a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la spital.

Surse din anchetă mai spun că agresorul ar fi un fost marinar. Bărbatul, care e originar din Constanța, ar fi fost băut în momentul când a comis tentativa de jaf, conform Observator.

UPDATE

Potrivit Observator, agresorul e divorțat, are două fete, ambele olimpice la matematică, și a fost obișnuit cu un nivel de viață ridicat. Navigator, el a fost comandant de vapor și avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Conform unor surse din anchetă, acesta ar fi declarat la interogatoriu că a divorțat și a rămas și fără serviciu.

S-a gândit să dea atacul la amanet cu doar o oră înainte, după ce ar fi consumat alcool. Se pare că a băut o sticlă de vodkă, pentru a prinde curaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2376 secunde