€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

ATAC armat în parcarea unei școli din SUA. Există trei victime

Ştire online publicată Joi, 23 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Trei oameni au fost împușcați, joi după-amiază (ora locală), de Ziua Recunoștinței, în parcarea unui liceu din Denver, SUA.

Potrivit denverpost.com, una dintre victime este în stare critică. Agentul de poliție Jeff Swanson a declarat presei americane că cei trei răniți au fost duși de urgență la spital.

”Se pare că incidentul a avut loc în parcarea școlii”, a completat acesta. Totuși, nu este încă cunoscut motivul pentru care atacatorul a deschis focul și nici cine este acesta.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Denver susține că una dintre victime a fost împușcată de mai multe ori, iar o altă persoană a fost împușcată în braț. Cel de-al treilea om a fost împușcat în picior, scrie realitatea.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7183 secunde