Atac armat în Las Vegas | Ce reprezintă numerele scrise de Stephen Paddock pe biletul găsit în camera sa de hotel

372
Atac armat în Las Vegas | Ce reprezintă numerele scrise de Stephen Paddock pe biletul găsit în camera sa de hotel - h538054291024x611-1507467386.jpg

Articole recomandate

Autoritățile americane au găsit în camera de hotel a lui Stephen Paddock un bilețel cu mai multe numere. Inițial, presa a scris că numerele nu aveau nicio semnificație, însă acum s-a descoperit ce anume a scris autorul celui mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite.


Stephen Paddock s-a sinucis în momentul în care autoritățile americane s-au apropiat de camera sa, aflată la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. În cameră avea numeroase arme automate, iar pe noptieră se afla un bilețel. Se pare că pe acel bilet, autorul masacrului a făcut calcule privind distanța și traiectoria de la camera sa de hotel la cei aproximativ 22.000 de oameni aflați la concert, relatează CNN.


Astfel, autorul masacrului a calculat cum trebuie să tragă pentru a face cât mai multe victime. Deși autoritățile găsesc noi detalii despre cum a acționat Stephen Paddock, dar și informații din trecutul său, motivul atacului rămâne încă un mister.

În urmă cu aproape o săptămână, bărbatul în vârstă de 64 de ani a deschis focul în timpul unui festival de muzică. Cel puțin 58 de oameni și-au pierdut viața și peste 480 au fost răniți. Printre aceștia se numără și un român, care a ajuns în stare critică la spital. El a fost salvat de o fată pe care a cunoscut-o cu doar câteva minute înainte. Autoritățile americane au anunțat recent că urmăresc 1.000 de piste în cazul atacului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde