Atac armat în centrul capitalei. Opt persoane împușcate, doi morți

600
Opt persoane au fost împușcate cu o armă cu glonț, în această seară, în jurul orei 18:00, într-un coafor din zona Perla, din Capitală. Potrivit primelor informații, două persoane au decedat din cauza rănilor. Atacatorul ar fi un polițist, soțul uneia dintre coafeze. 
Martorii povestesc că, imediat după împușcături, atacatorul și-ar fi băgat pistolul în teacă, liniștit.

Un martor a declarat că cel care a deschis foc asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are 1,75 metri și 40 de ani. Martorul a spus că a auzit șase bubuituri, dându-și seama că sunt împușcături, apoi a văzut un tânăr plin de sânge ieșind din uitate și alergând către Spitalul Floreasca, scrie MEDIAFAX.

"Se pare că în zona unui coafor s-a deschis focul. În momentul de față sunt șapte răniți. O altă persoană a decedat", a spus, la Realitatea TV, Bogdan Oprița, coordonator SMURD București.

Potrivit primelor informații, soțul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor și clientelor aflate în unitate. Atacatorul, agentul Vlădan, angajat la Ambulanța policlinicii MAI este cel care a provocat masacrul. El este acum în custodia Poliției.

"Persoana care a folosit armamentul a fost identificată și în prezent se află sub escorta poliției. Sunt foarte multe forțe de poliție implicate în anchetă", a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei Diana Sarca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde