Asistentă maternală acuzată că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 12 ani de care avea grijă, arestată

455
Asistentă maternală acuzată că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 12 ani de care avea grijă, arestată - pol-1557413991.jpg

Articole recomandate

O asistentă maternală în vârstă de 48 de ani, din localitatea Ghilad, județul Timiș, acuzată că a întreținut relații sexuale de mai multe ori cu un băiat de 12 ani de care avea grijă, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.


O femeie în vârstă de 48 de ani, de profesie asistent maternal, din localitatea Ghilad, județul Timiș, a fost reținută și apoi arestată preventiv pentru 30 de zile, miercuri, fiind cercetată pentru viol.


Femeia este acuzată că a întreținut relații sexuale, din luna septembrie a anului trecut și până în prezent, cu un băiat de 12 ani pe care îl avea în plasament. Totul a fost descoperit de soțul femeii, în urmă cu două zile. Imediat, bărbatul a sesizat polițiștii, iar oamenii legii au reținut-o pe femeie.


De asemenea, copilul de 12 ani a fost luat din familie de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8062 secunde