Așii fotbalului din Poliția Constanța

147
Așii fotbalului din Poliția Constanța - asiifotbaluluidinpolitiaconstant-1395564354.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța au avut ocazia să-și dovedească priceperea ca fotbaliști, în cadrul Cupei de Fotbal organizate de Biroul Teritorial al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) Constanța. La competiție s-au înscris 18 echipe, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, Secției Regionale de Poliție Transporturi și Serviciului De Poliție Transporturi Maritime Constanța. Vineri, începând cu ora prânzului, la Sala de Sporturi Constanța a avut loc finala mică, între echipa Secției Regionale de Poliție Transporturi și cea formată din polițiști de la Secțiile 2 și 3 Constanța. La sfârșit, echipa polițiștilor de la Transporturi a câștigat meciul, cu un scor de 11 la 3. 


A urmat finala mare, care s-a disputat între echipa Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Constanța și cea a polițiștilor din Cernavodă. După un meci echilibrat și un scor de 3 la 2, echipa din municipiul Constanța s-a adjudecat prima treaptă a podiumului și trofeul. 


Diplomele și trofeele oferite de SNPPC Constanța au fost oferite, în prezența conducerii biroului sindical, de polițistul Gabriel Florescu, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța, cel care, în urmă cu câțiva ani, a fost victima unui accident rutier în timp ce-și desfășura activitatea. 


Se impune menționat că, în urma competiției, au fost oferite și premii individuale. 
Astfel, cel mai bun golgheter a fost desemnat Cosmin Bogleș, din echipa Secției Poliției Regionale Transporturi, cel mai tehnic jucător a fost desemnat Gabriel Bulai, din echipa Secțiilor 2 și 3 Constanța. Distincția pentru "Cel mai bun fundaș" a primit-o Adrian Ungureanu, de la Biroul Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Constanța, iar cea pentru "Cel mai bun portar" a fost acordată lui Constantin Vasile, din cadrul aceleași echipe. 
Cupa a fost organizată cu sprijinul Marianei Gâju, primarul comunei Cumpăna, a lui Claudiu Teliceanu, directorul Direcției de Sport și Tineret Constanța și a Elenei Ghiță, director administrativ la Universitatea Maritimă Constanța, cărora reprezentanții SNPPC Constanța le-au transmis mulțumiri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Sport : FC Farul dă piept cu Rapid București
Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Sport : "Vom încerca să surprindem Steaua"
Pagina a fost generata in 1.5407 secunde