Șase ani de închisoare pentru că a violat un băiețel de nouă ani

2413
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de șase ani de închisoare a lui Tair Suliman, de 19 ani, care este acuzat că a violat, în luna noiembrie 2009, un băiețel de doar nouă ani, din satul Văleni. Magistrații au stabilit ca vreme de trei ani după ispășirea pedepsei, tânărului să-i fie interzise toate drepturile, iar pentru traumele psihice suferite de către băiat instanța a acordat 10.000 de lei drept daune morale. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Tair Suliman este acuzat că, în ziua de 15 noiembrie 2009, l-a ademenit pe copil într-o fermă unde lucra ca îngrijitor de animale și, sub amenințări și cu violență, l-a
violat.
Inculpatul s-a mutat împreună cu mama sa în satul Văleni, comuna Dobromir, cu aproximativ doi ani în urmă. În luna mai 2009, individul a fost angajat ca văcar la o fermă din sat, unde era coleg cu unchiul copilului. În aceste împrejurări, inculpatul l-a cunoscut pe minor întrucât acesta obișnuia să meargă frecvent la unchiul său.
În data de 15 noiembrie 2009, Tair Suliman se deplasa cu căruța spre fermă și, în timp ce a ajuns în fața unei cișmele din satul Văleni, mai exact pe strada Bradului, l-a văzut pe copil. Sub pretextul că-i va da dulciuri, inculpatul i-a cerut băiețelului să urce în căruță, după care l-a dus într-o încăpere din fermă, unde l-a abuzat sexual.
În timpul violului, copilul, pentru a se apăra, l-a mușcat pe inculpat de degetul mijlociu de la mâna stângă. Acest aspect a fost constatat în timpul cercetărilor penale ce s-au efectuat în cauză, inculpatul fiind expertizat medico-legal.
După ce a scăpat din mâinile lui Tair Suliman, băiatul s-a dus acasă și i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat. Femeia a anunțat imediat poliția.
A doua zi, aflând de reclamația formulată la organele de poliție de către mama copilului, inculpatul a fugit și s-a ascuns în pădurea din apropierea localității Văleni, fiind depistat la data de 17 noiembrie 2009, la domiciliul său, unde venise să mănânce. A fost imediat arestat, iar la audieri a povestit anchetatorilor cum a săvârșit fapta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.635 secunde