Asaltul de la Bataclan s-a încheiat. Doi teroriști au fost uciși!

432
1
Asaltul de la Bataclan s-a încheiat. Doi teroriști au fost uciși! - 3fa7a97196bf409c9ed2dcdc38776827-1447459375.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Asaltul de la Bataclan s-a încheiat. Doi teroriști au fost uciși, iar un polițist a fost rănit.Primele informații despre teroriștii care au ucis zeci de persoane în Franța spun că aceștia ar fi de origine asiatică. Autorii unuia dintre atacurile armate comise vineri noapte în centrul Parisului strigau "Allahu Akbar" (Allah este cel mai mare - n.red.) în timp ce trăgeau cu armele automate, potrivit unui martor care a fost intervievat de postul France Info, transmite sâmbătă EFE, citată de stiripesurse.ro


60 de persoane și-au pierdut viața la Paris în urma unor atacuri armate, iar alți 100 de indivizi sunt ținuți ostatici. 


Poliția a comunicat că cele dintre cele 100 de persoane ucise, 26 și-au pierdut viața în timpul actelor de violență care au avut loc în Paris, printre care mai multe împușcături, dar și explozii comise aparent de teroriști sinucigași în apropierea principalului stadion din țară, unde în acel moment se desfășura un meci amical de fotbal între Franța și Germania. Președintele Francois Hollande, prezent la meci, a fost evacuat în urma exploziilor. La această oră, președintele Franței se află într-o întâlnire de urgență cu oficialii Ministerului de Interne.

Conform Aljazeera, au mai avut loc atacuri în alte două locuri din oraș. Un individ a folosit un Kalshnikov în incinta unui restaurant cambogian și a ucis 11 persoane, iar în apropiere de restaurant, 15 persoane și-au pierdut viața și 100 sunt ținute ostatice în sala de concerte Bataclan, unde o trupă americană de metal susținea o reprezentație.

Polițiștii au evacuate toate persoanele din barurile și restaurantele din regiune. S-a format o celulă de criză alcătuită din premierul și ministrul de interne al Franței.Potrivit CNN, atacul nu a fost revendicat de nicio organizație teroristă. Cu toate acestea, ISIS și-a manifestat bucuria pentru cele întâmplate, pe o rețea de socializare, scrie forbes.ro



Comentează știrea

Murphy
14 noiembrie 2015
Stop stat islamic !

E bine domnilor islamisti jihadisti ca o sa va aduceti moartea mai repede. Acum sa va asteptati la bombardamente mai ample din partea Frantei, nu va scapa niciun pui de jihadist, sa va soata din gaura de sarpe si sa va ucida ca pe niste reptile jegoase ce sunteti. Pe fiecare bomba sa scrie statul francez Allah akbar, mama voastra de isterici mondiali. Trebuie sa scapam odata si-odata de voi Stat Islamic nedemn de a trai pe Terra ! Condoleante familiilor indoliate care nu au nicio vina in aceste atacuri de cretini idioti fanatici si dezaxati ! Poporul roman este alaturi de poporul francez.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5169 secunde