Așa mamă, așa tată, așa fiu! Această familie i-a lăsat pe polițiști fără cuvinte

1266
Așa mamă, așa tată, așa fiu! Această familie i-a lăsat pe polițiști fără cuvinte - bigdsc8233-1570956854.jpg

Articole recomandate

Trei persoane din Iași, mamă, tată și fiu au ajuns în arest, după ce au fost prinși conducând în stare de ebrietate, cu alcoolemii record, potrivit observator.tv

Astfel, fiul femeii a fost prins beat la volan, cu o alcoolemie de 1.03 și fără permis, femeia a fost prinsă și ea beată la volan, tot fără permis, cu o alcoolemie de 1,85, iar concubinul femeii a fost și el prins beat, cu o alcoolemie de 1,20 în aerul expirat.

"Polițiștii ieșeni au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere", anunță IPJ Iași, citat de bzi.ro.

Mama tânărului, prinsă și ea beată la volan și fără permis

Polițiștii din cadrul Secției numărul 4 Poliție Rurală Miroslava au informat că au oprit, pentru control, pe DJ 248 A, pe raza comunei Voinești, un autoturism, condus de Petronela M., de 50 de ani, din comuna Miroslava.

"Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a constatat faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", informează IPJ Iași.

Tatăl vitreg al băiatului, prins și el beat

Vasile Ș, concubinul femeii și tatăl vitreg al tânărului, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi, și el beat. El a încercat să fugă de la fața locului, dar exact în acel moment și-a făcut apariția un echipaj de Poliție, oprindu-l. Testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,20 miligrame alcool pur în aerul expirat, descoperindu-se că nu avea nici el permis de conducere. Bărbatul a fost arestast preventiv pentru 30 de zile, scrie stiripesurse.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5185 secunde