Articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră

224
Articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră - 0609-1536305471.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - P.T.F. Ostrov au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetățean ucrainean, 152 articole de îmbrăcăminte, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 06.09.2018, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz marca Mercedes, model Sprinter, înmatriculat în Ucraina, cetățeanul ucrainean N.R., în vârstă de 22 de ani.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse printre bagajele conducătorului auto, 152 articole de îmbrăcăminte (pantaloni și jachete), ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 


Persoana în cauză a declarat că nu deține documente legale pentru bunurile descoperite și intenționa să le transporte în Ucraina, pentru o cunoștință.


Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma de aproximativ 23.700 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2968 secunde