€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Articole contrafăcute, în valoare de peste 750.000 lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Ştire online publicată Duminică, 30 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, articole de încălțăminte în valoare de peste 750.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 28.09.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății comerciale este un cetățean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov.


În urma controlului, au fost descoperite 2.344 perechi de încălțaminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.


Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 755.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8324 secunde