"Arsenal" de droguri în Constanța, descoperit după percheziții ale mascaților

1038
Procurorii DIICOT Constanța au reținut, ieri, nouă bărbați pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de droguri. Este vorba despre Vlad-Ștefan Mariean, Cristian Alexandru Vasile, Vasile Agapie, Fabian Ovidiu Hristu, Marian Dănuț Matei, Emilian Stan Căplescu, Adrian Cristian Stănică, Adrian Florin Baicu și Florin Antonescu.

Procurorii spun că, în cursul anului 2016, în repetate rânduri, inculpații au făcut trafic de droguri în municipiul și județul Constanța. În această cauză, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor reținuți, de unde a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme de cannabis, 500 de grame de marijuana și peste 40 de comprimate de Xanax, cocaină și MDMA, precum și semințe de cannabis. De asemenea, au fost ridicate peste 3.000 de plicuri autosigilante, cântare electronice, grindere, un pistol cu încărcător, 6 cartușe cu bile, două cartușe pentru armă letală, deținute ilegal, telefoane mobile, medii de stocare, precum și suma de 40.825 de lei și 490 de euro.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7054 secunde