€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

"Arsenal" de droguri în Constanța, descoperit după percheziții ale mascaților

Ştire online publicată Miercuri, 03 August 2016. Autor: Sorin HULUBEI
Procurorii DIICOT Constanța au reținut, ieri, nouă bărbați pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de droguri. Este vorba despre Vlad-Ștefan Mariean, Cristian Alexandru Vasile, Vasile Agapie, Fabian Ovidiu Hristu, Marian Dănuț Matei, Emilian Stan Căplescu, Adrian Cristian Stănică, Adrian Florin Baicu și Florin Antonescu.

Procurorii spun că, în cursul anului 2016, în repetate rânduri, inculpații au făcut trafic de droguri în municipiul și județul Constanța. În această cauză, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor reținuți, de unde a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme de cannabis, 500 de grame de marijuana și peste 40 de comprimate de Xanax, cocaină și MDMA, precum și semințe de cannabis. De asemenea, au fost ridicate peste 3.000 de plicuri autosigilante, cântare electronice, grindere, un pistol cu încărcător, 6 cartușe cu bile, două cartușe pentru armă letală, deținute ilegal, telefoane mobile, medii de stocare, precum și suma de 40.825 de lei și 490 de euro.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8429 secunde