ARMATA FACE ANGAJĂRI. 2.725 de posturi scoase la concurs. VEZI CARE SUNT CONDIȚIILE!

11282
6
ARMATA FACE ANGAJĂRI. 2.725 de posturi scoase la concurs. VEZI CARE SUNT CONDIȚIILE! - 1-1460633321.jpg

Articole recomandate

Ministerul Apărăii Naționale (MApN) a scos la concurs 2.725 de posturi de soldat gradat profesionist, potrivit unui anunț de pe site-ul ministerului.

În total, 2.725 de posturi de soldat gradat profesionist au fost scoase la concurs de către Ministerul Apărării Naționale (MApN), potrivit unui anunț postat pe site-ul ministerului.

Candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data începerii programului de instruire și cel mult 50 de ani împliniți până la data încheierii primului contract de angajare.

De asemenea, candidații trebuie să fi absolvit învățământul obligatoriu și să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Candidații care optează pentru arma "auto" trebuie să posede permis de conducere auto de categoriile B și C.

De asemenea, condiția aceasta este necesară și pentru arma "geniu", însă doar pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto.

Candidații care se află în rezervă trebuie să fie de acord să renunțe la gradul dobândit anterior și deținut ca rezervist, după angajarea în armată. Nu în ultimul rând, candidații care optează pentru profesia de soldat și gradat profesionist în arma "aviație", specialitatea "însoțitor de bord-paramedic", trebuie să dețină o diplomă de absolvire a unei școli sanitare postliceale.

Comentează știrea

Marius
14 aprilie 2016
Adevarul

Carne de tun pe bani putini.Doar ratatii se mai angajeaza acum ca soldati sa crape pentru smecheri.

mihai
15 aprilie 2016
angajare

Daca am lucrat la mapn si am plecat prin demisie,mai pot aplica pentru reangajare??

Simi
15 aprilie 2016
Unde?

Unde se depun cererile de angajare/mai multe informatii...pe site-ul M.Ap.N., nu spune nimic!

unu
17 aprilie 2016
Pentru Angajare

Dacă se fac angajări te duci la biroul de informare-recrutare aici e un link cu centrele Ș: https://recrutare.mapn.ro/admin/ckeditor/kcfinder/upload/files/CONTACT%20BIR%202016.pdf șși te lămuresc cei din sistem mai repede.

Virlan gheorghe
17 aprilie 2016
Despre angajare

Am fost mac pina in 2002 si am plecat la limita de virsta 35 ani, candidez iar. Am 48 ani, vreau sa aflu daca la proba rezistenta 2000m am alt timp , s-au este acelasi pentru toti concurenti ?

pt mihai
22 mai 2016
raspuns

"Candidații care se află în rezervă trebuie să fie de acord să renunțe la gradul dobândit anterior și deținut ca rezervist, după angajarea în armată. "

Răspuns la: angajare
Adăugat de : mihai, 15 aprilie 2016
Daca am lucrat la mapn si am plecat prin demisie,mai pot aplica pentru reangajare??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4526 secunde