Arestați pentru tentativă de omor după ce au lovit membrii unei familii cu toporul în cap

513

Articole de la același autor

Trei constănțeni au fost arestați preventiv fiind acuzați că au făcut scandal într-un bar din localitatea Dunăreni și au bătut crunt un localnic, pe soția și pe fiul acestuia.

Scandalul s-a iscat în seara zilei de duminică, 17 ianuarie. Cei trei inculpați, Nelu N., Gabriel Tiberiu B. și Avram Ionuț B. erau în barul din satul Dunăreni și consumau băuturi alcoolice. În jurul orei 20.00, cei trei au amenințat și au bătut mai multe persoane, inclusiv pe victima M.J., provocând tulburarea liniștii și ordinii publice. Mai mulți clienți au părăsit barul și au chemat poliția. Ulterior, în acea seară, după ce au plecat de la bar, cei trei l-au atacat din nou pe M.J., în apropierea casei lui, dar și pe fiul și pe soția acestuia. Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cei trei inculpați l-au lovit pe M.A., fiul lui M.J., cu bâtele în cap și pe corp, până a căzut inconștient pe pământ. Ulterior, Nelu N. a lovit toate trei victimele cu toporul în cap.

„În urma loviturilor primite, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie”, au arătat anchetatorii.

Cei trei inculpați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4107 secunde