Arestată pentru că nu s-a prezentat la proces

442

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus arestarea Laurei Elena Seftiuc, de 34 de ani, din Galați, cu domiciliul în satul Ștefan cel Mare, comuna Saligny, pentru că, fiind judecată pentru trafic de persoane, ea nu s-a prezentat la nici un termen la care a fost citată, judecătorii presupunând astfel că se sustrage cercetărilor judecătorești.
Laura Elena Seftiuc a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT Constanța, alături de Ioana Niculai, zisă "Onița", pentru că, la începutul lui 2009, ar fi recrutat-o pe Anca Frăsineanu, din Cernavodă, căreia i-au promis un loc de muncă și un trai mai bun în Germania. Tânăra a avut încredere oarbă în Niculai pentru că a cunoscut-o prin intermediul unei prietene foarte bune, numai că, atunci când a ajuns în Germania, a fost dusă într-un apar-tament, unde a trăit cele mai groaznice momente din viața ei. Procurorii au stabilit că tânăra era supravegheată permanent de Seftiuc și obligată să se prosti-tueze cu bărbații aduși de aceasta. În tot acest timp, ea a fost umilită, bătută, arsă cu țigara de către Seftiuc, care a urmărit să o sperie atât de tare pe fată încât aceasta să nu aibă curajul să riposteze.
Abia după o lună, fata a reușit să ia legătura cu o prietenă de-a sa, căreia i-a povestit prin ce trecea și a scăpat de coșmarul prin care trecea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8408 secunde