Arestat pentru că ȘI-A LĂSAT PRIETENUL SĂ MOARĂ, într-o cameră de hotel, la COSTINEȘTI

557
Arestat pentru că ȘI-A LĂSAT PRIETENUL SĂ MOARĂ, într-o cameră de hotel, la COSTINEȘTI - politia11319977596-1374996587.jpg

Articole de la același autor

Misterul privind împrejurările care au dus la moartea lui Mihai Oltean, tânărul găsit, vineri, 19 iulie, în comă într-o cameră a hotelului deținut de părinții săi, din stațiunea Costinești, începe să se elucideze. Polițiștii, împreună cu ofițerii de la Serviciul de Informații și Protecție Internă Constanța au demarat o anchetă pentru moarte suspectă. Deși inițial s-a bănuit că tânărul a fost victima unei agresiuni, căci în mașina sa a fost găsită o bâtă de baseball, ulterior, prietenul său le-a spus polițiștilor că bărbatul s-a rănit urât la cap în momentul în care a vrut să decapoteze mașina, dar s-a dezechilibrat și a căzut. 




În timpul cercetărilor s-a stabilit și cum s-a petrecut totul. Pe 18 iulie, victima, împreună cu prietenul său, Ovidiu Sebastian Ghica, se aflau în mașină, cel din urmă fiind la volan. Pe strada Tineretului, din Costinești, victima și-a rugat amicul să tragă pe dreapta, pentru a-și cumpăra țigări. La revenirea la mașină, în spirit de glumă, s-a urcat pe caroserie. Amicul său a demarat însă, moment în care victima s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, rămânând inconștient. 


"După cădere, șoferul, cu ajutorul altor persoane, a urcat victima în autoturism și a transportat-o în camera pensiunii, unde victima a fost găsită, fără a anunța producerea evenimentului", au adăugat reprezentanții Poliției Constanța. 


În consecință, prietenul victimei a fost acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției. El a fost reținut, vineri seară, și dus în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Aceștia au stabilit, însă, schimbarea încadrării în omor calificat, iar magistrații Tribunalului Constanța au stabilit, sâmbătă, arestarea lui preventivă pentru 29 de zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde