Arestat după o urmărire ca în filme. Beat și fără permis a fugit de polițiști

254
Arestat după o urmărire ca în filme. Beat și fără permis a fugit de polițiști - da13741913511379680723-1402349802.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 46 de ani a făcut o gafă care l-a băgat la "beci" pentru 30 de zile. Laurențiu Țigănuș este un vechi client al polițiștilor. Acesta este cunoscut pentru că bea și se urcă la volan, deși nu are nici măcar permis de conducere. Din această cauză, oamenii legii i-au mai întocmit două dosare penale pentru astfel de fapte. Al treilea dosar, însă, a fost cu "noroc" pentru bărbatul de 46 de ani, de această dată fiind și arestat.

După ce a băut, Laurențiu Țigănuș a decis să plece cu mașina din localitatea în care locuiește, respectiv Mihail Kogălniceanu, pentru a da o tură. Pe DN 2A, drumul care leagă Constanța de Hârșova, polițiștii au văzut autoturismul bărbatului și, știind că nu are permis, i-au făcut semn pentru a trage pe dreapta.

La vederea oamenilor legii acesta, în loc să oprească, a apăsat mai tare pe pedala de accelerație. De atunci a început o cursă care a durat mai bine de 20 de kilometri, polițiștii pornind imediat pe urmele individului. Au reușit de câteva ori să se apropie de autoturismul care gonea cu viteză, însă individul a tras de fiecare dată de volan pentru a-i lovi pe polițiști. După ce au reușit în repetate rânduri să evite coliziunea, șoferul, văzând că polițiștii nu renunță, a început să arunce cu sticle de bere către autospeciala de Poliție.

Urmărirea ca în filme s-a încheiat după aproximativ 20 de kilometri, în satul Dorobanțu. Șoferul a tras pe dreapta, într-un final, oamenii legii reușind să îl imobilizeze. Laurențiu Țigănuș a fost escortat la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Astfel, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul avea o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în sânge. Imediat, acesta a fost reținut și, mai apoi, prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis arestarea individului pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0105 secunde