Arestat după ce a terorizat constănțenii din Tomis Nord timp de mai multe luni

488
Arestat după ce a terorizat constănțenii din Tomis Nord timp de mai multe luni - arestatdupa-1479487492.jpg
Un spărgător de locuințe care a dat bătăi de cap mai multor constănțeni a fost prins de polițiștii constănțeni după o anchetă de amploare și mai multe percheziții în municipiul Constanța. Daniel Marian Manea a fost reținut și arestat pentru următoarele 30 de zile după ce este suspectat că ar fi comis 8 furturi din locuințe.

Individul acționa pe străzile Hortensiei și Cișmelei, din cartierul Tomis Nord. Ca mod de acțiune, acesta avea un orar bine stabilit în care executa furturile, doar între orele 20.00 și 1.00, nu înainte de a se asigura temeinic că victimele sunt plecate. Daniel Marian Manea are antecedente penale, în anul 2011 fiind cercetat pentru furturi de combustibil din autoturismele parcate tot în zona Tomis Nord.

Polițiștii constănțeni au efectuat în data de 15 noiembrie, 4 percheziții domiciliare, oamenii legii având informații că individul ar deține bunurile furate după spargeri, din data de 2 iulie, 22 iulie, 24 iulie, 4 august, 31 august, 29 octombrie, 3 noiembrie și 12 noiembrie. Daniel Manea intra în locuințe fie după ce forța gratiile sau se cățăra, dacă apartamentele erau la etaj. Individul a reușit doar la ultima faptă, să sustragă 3 tablete, 2 telefoane, mai multe parfumuri, dar și un ceas de mână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6443 secunde