Arestat după ce a furat diverse bunuri dintr-o mașină

217

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis, ieri, mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele lui Adrian Niță, de 24 de ani. Tânărul este acuzat de furt calificat.
În noaptea de luni spre marți, în jurul orei două, un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS", aflat în serviciul de patrulare în zona Autogării Sud din municipiul Constanța, a depistat un bărbat ce avea asupra sa un baston cu electroșocuri, un spray iritant-lacrimogen și o borsetă, bunuri a căror proveniență nu a putut-o justifica.
Adrian Niță consuma băuturi alcoolice pe platoul de îmbarcare a călătorilor, iar la vederea jandarmilor a încercat să fugă, însă a fost prins și dus la Poliție deoarece nu avea documente de identitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 3 au stabilit că tânărul a sustras bunurile, în aceeași seară, din interiorul unui autoturism marca Dacia Logan, ce se afla parcat pe strada Traian. De asemenea, el este suspect și de comiterea a patru furturi din societăți comerciale, situate în localitatea Eforie Nord.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8165 secunde