ARESTAT după ce a fost prins în flagrant. VINDEA MARIJUANA

330
ARESTAT după ce a fost prins în flagrant. VINDEA MARIJUANA - arestat-1490785345.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT Galați în timp ce încerca să vândă peste un kilogram și jumătate de marijuana în municipiul Adjud.


Bărbatul a fost surprins în flagrant luni, de către procurori ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Galați, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, în timp ce încerca să vândă 1.638 de grame de marijuana în municipiul Adjud, județul Vrancea, potrivit unui comunicat al DIICOT.


"Cu ocazia efectuării percheziției la locuința fără forme legale a inculpatului a fost găsită și ridicată cantitatea de 227 de grame de marijuana precum și un cântar de mare precizie destinat porționării drogurilor", se arată în comunicat.


Marți, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Văscăuțanu Gheorghe-Vasile, ulterior acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalul Galați.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Spion dat în urmărire, arestat în Grecia
Pagina a fost generata in 0.3786 secunde