Arestat după ce a fost prins cu peste 100 de grame de cannabis în mașină

381
La data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au depistat trei bărbați, de 22, 23 și 36 de ani, care se deplasau cu un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord. În urma controlului corporal, asupra celor trei persoane, polițiștii au găsit fragmente vegetale și substanțe susceptibile a fi droguri.


Astfel, cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, care au continuat cercetările pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.


În urma percheziției efectuate asupra auto-turismului, au fost ridicate 114 grame de muguri de cannabis, 10,2 grame de cocaină, o țigară con-fecționată artizanal cu fragmente vegetale de cannabis și tutun, două grindere, un cântar electronic de precizie și 2.833 de lei.


Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 28 aprilie, băbatul, în vârstă de 36 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile, ceilalți 2 tineri fiind cercetați pentru deținere de droguri de risc și de mare risc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9634 secunde