Arestat după ce a condus fără permis și a fugit de poliție

276
Arestat după ce a condus  fără permis și a fugit de poliție - arestat-1509642601.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 32 de ani este cercetat în stare de arest preventiv în cazul săvârșirii unor infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis și instigare la mărturie mincinoasă.

Potrivit oamenilor legii, la data de 28 octombrie, Vasile Mihai L. a condus pe DJ 392, pe raza localității Topraisar, fără a avea permis de conducere. Mai mult, șoferul nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, ulterior pierzând controlul volanului, părăsind partea carosabilă.

La acel moment, Vasile Mihai L. se mai afla în autoturism împreună cu alți patru prieteni. Șoferul i-a rugat pe pasageri să mintă în favoarea lui, în sensul în care aceștia să-i inducă în eroare pe anchetatori. Aceștia le-au spus procurorilor că Vasile Mihai L. nu se afla la acel moment la volan, însă minciuna a avut picioare scurte și adevărul a ieșit la iveală.

Drept urmare, bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde