Șapte reținuți în urma scandalului cu focuri de armă de la Medgidia

275
Șapte reținuți în urma scandalului cu focuri de armă de la Medgidia - arest13392415641350419052-1351062021.jpg

Articole de la același autor

Șapte persoane au fost reținute de polițiști și vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.


Ieri după-amiază, ora 17.48, polițiștii din Medgidia au fost sesizați prin Serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Fundătura Viilor, din municipiul Medgidia, are loc un scandal între mai multe persoane.


Patrula de siguranță publică ajunsă la fața locului a identificat două grupuri de persoane formate din Baeram I., de 41 de ani, Sunai I., de 29 de ani și Geilan I., de 24 de ani, și Chemal Ș. pe de o parte, și Amet S., de 36 de ani, Chemal M., de 46 de ani și Chenan S., de 29 de ani, Gian M., de 33 de ani și Lupu A., de 42 de ani, pe de altă parte, toți din municipiul Medgidia.


Potrivit oamenilor legii, conflictul a izbucnit după ce membrii celor două familii au consumat alcool și și-au amintit de neînțelegerile mai vechi legate de o întrecere cu cai. De la o discuție aprinsă, scandalul a degenerat într-o bătaie generală  cu pietre și bâte. Pentru aplanarea conflictului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate nouă focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană, fapt ce a condus la dispersarea scandalagiilor.


În urma incidentului, trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar două au rămas internate în cadrul Spitalului Județean Constanța.


De asemenea, șapte dinte cei implicați în altercație au fost conduși la sediul unității de poliție pentru cercetări și au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6611 secunde