Șapte persoane prinse în timp ce se drogau, la Vama Veche

173
Șapte persoane prinse în timp ce se drogau, la Vama Veche - jandarmidroguri1-1376845460.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în stațiunea Vama Veche, a surprins, sâmbătă, în decursul a trei ore, șapte persoane în timp ce-și preparau țigarete artizanale, folosind prafuri de culoare albă, muguri vegetali uscați din mai multe pungulițe și plicuri cu miros suspect. 

Astfel, la ora 1.00, jandarmii i-au surprins pe R. N., de 22 de ani, și pe I. P., de 20 de ani, din Constanța, în timp ce-și pregăteau pentru consum un praf de culoare albă dintr-o punguliță. 

Jumătate de oră mai târziu, militarii i-au surprins, în apropierea unei terase, pe L. F., de 26 de ani, și pe R. B., de 24 de ani, din Constanța, care tocmai ce-și terminaseră de împăturit o țigară artizanală, folosind muguri vegetali uscați. La controlul corporal sumar făcut asupra lor, militarii au găsit o rolă din foi din hârtie pentru confecționat țigarete și două pliculețe ce conțineau aproximativ patru grame de muguri vegetali uscați. 

O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat doi tineri, A. T., de 18 ani, și C. S., de 27 ani, din București, respectiv Mangalia, care încercau să-și confecționeze mai multe țigări artizanale pentru consum propriu, folosind o substanță vegetală de culoare verde. 

La ora 3.00, lângă o terasă aflată pe plajă, jandarmii au observat-o pe M.G., din București, care "lucra de zor" la confecționarea mai multor țigări artizanale. Lângă aceasta, jandarmii au găsit un pliculeț din hârtie ce conținea aproximativ patru grame muguri vegetali, o țigaretă confecționată artizanal cu miros puternic, parțial consumată și o rolă din foi hârtie pentru confecționat țigarete. 

Toți au declarat că au cumpărat substanțele din Constanța și că după consumarea acestora, "au o stare de bine". 

Cei șapte s-au ales cu dosare penale pentru deținere a substanțelor ilegale pentru consum propriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Monden : Vama Veche răsună a Folk You!
Pagina a fost generata in 1.6103 secunde