Aproximativ 50 kg de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

613
Aproximativ 50 kg de pește, confiscate de polițiștii de frontieră - aproximativ50kg-1558382271.jpg

Articole de la același autor

Se pare că unii chiar nu se învață minte. Deși săptămânal polițiștii de frontieră prind o mulțime de cetățeni care au asupra lor pește fără a avea acte de proveniență al acestora, situația se repetă. Zilele trecute, reprezentanții Poliției de Frontieră Isaccea au depistat doi cetățeni români care transportau, cu un atelaj hipo, aproximativ 50 kilograme de pește, fără documente legale.


 Aceștia se aflau în zona digului de protecție al Dunării, localitatea Grindu, având asupra lor un atelaj hipo, în care se aflau doi cetățeni români în vârstă de 57, respectiv 79 de ani, ambii având domiciliul pe raza județului Tulcea.


În urma controlului efectuat asupra atelajului, polițiștii de frontieră au descoperit pește din speciile scrumbie, somn, fitofag și crap, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuit comercial. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3653 secunde