€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Aproximativ 13.400 pachete cu țigări, confiscate la frontieră

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, peste 13.400 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 155.177 lei.


În data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 17.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Ghireni, județul Botoșani, un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român Victor H., în varstă de 29 de ani.


În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagaj mai multe cutii de carton cu țigări, precum și pachete cu țigări neambalate. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 13.399 de pachete cu țigarete.


La cercetări, persoana în cauză a declarat că a preluat țigaretele de la malul râului Prut și urma să le transporte în municipiul Botoșani.


Țigările, în valoare de 155.177 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării și identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7418 secunde