Aproape 7.000 de amenzi date celor care ignoră restricțiile

238
Aproape 7.000 de amenzi date celor care ignoră restricțiile - verificaricorona-1585752252.jpg

Articole de la același autor

În ciuda insistenței autorităților de a respecta măsurile restrictive și a sublinierii pericolului de infectare cu noul coronavirus, COVID 19, românii continuă să iasă din casă fără a avea un motiv justificat și fără a avea asupra lor documentele impuse de lege. Așa se face că numai în 24 de ore, oamenii legii au aplicat, la nivelul întregii țări, aproape 7.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 11,5 milioane de lei.

Potrivit Poliției Române, pe străzi s-au aflat peste 14.000 de polițiști, sprijiniți de peste 4.200 de polițiști locali și alte câteva mii de jandarmi și militari.

"Polițiștii sunt pregătiți pentru a interveni la sesizările oamenilor și pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie. Astfel, ieri, au realizat 1.984 de intervenții la evenimente, dintre care 1.582 au fost sesizate de cetățeni prin Apelul Unic de Urgență 112, fiind organizate 107 acțiuni. 69 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea și alte 14 persoane urmărite au fost depistate. În trafic, polițiștii au constatat 65 de infracțiuni rutiere, fiind reținute 82 de permise și retrase 43 de certificate de înmatriculare. Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel. Apelați 112 - Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență - numai în cazuri de urgență, care necesită intervenția promptă a structurilor specializate pentru soluționarea acelui eveniment", au subliniat reprezentanții Poliției Române. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6697 secunde