Aproape 16.000 de penare, confiscate în PTF Constanța Sud Agigea

113
1
Aproape 16.000 de penare, confiscate în PTF Constanța Sud Agigea - agigeaportrorovamacontroltirurif-1384679240.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în PTF Constanța Sud Agigea din China, pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în județul Galați, aproape 16.000 de penare susceptibile a fi contrafăcute. 

Marfa, cu o valoare de aproximativ 64.000 lei dacă ar fi originală, care purta sigla distinctivă a unei mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale în cauză, un cetățean român, în vârstă de 68 ani, cu domiciliul în județul Galați, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".

Comentează știrea

replica hermes birkin 40
21 noiembrie 2013
replica hermes birkin 40

replica hermes cuff bracelet Stiri Eveniment : Aproape 16.000 de penare, confiscate în PTF Constanța Sud Agigea | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes birkin 40 http://www.absolutecoaching.dk/Templates/replica-hermes-birkin-40.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7584 secunde