Aproape 1 kg de bijuterii din aur, confiscate la vamă

223
Aproape 1 kg de bijuterii din aur, confiscate la vamă - bi43221700-1562930945.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră și polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au descoperit asupra a șase persoane aproximativ 900 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur, pe care acestea încercau să le introducă ilegal în țară.


Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au controlat vineri, la intrarea în țară, două autocare aparținând unei firme de transport internațional de persoane.


Polițiștii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale a cinci cetățeni români și ale unui cetățean turc, cantitatea totală de 897 grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, presupus a fi aur, pe care aceștia au încercat să le introducă ilegal în țară, potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.


La verificări, persoanele în cauză au declarat că bijuteriile le aparțin, le-au cumpărat din Turcia și intenționau să le ofere cadou unor cunoștințe sau să le comercializeze.


Întreaga cantitate de bijuterii din aur, în valoare totală de 107.136 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în una dintre cauze polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3626 secunde