APEL UMANITAR. Fetița unui militar riscă să rămână paralizată, are nevoie de operație în Germania

3659
1
APEL UMANITAR. Fetița unui militar riscă să rămână paralizată, are nevoie de operație în Germania - xapelumanitar1-1643020435.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști au transmis un apel umanitar pentru sprijinirea unei fetițe de 10 ani, copilul căpitanului Marian Pîrvan, depistată cu chist osos anevrismal, care are nevoie de operație într-o clinică din Germania.

„Vă salut cu mare respect, mă numesc Pîrvan Marian, iar fetița mea de 10 ani, Alexa Pîrvan, a fost diagnosticată acum zece zile cu un chist osos anevrismal – o tumoră (din fericire nu este canceroasă) la coloana vertebrală cervicală (vertebra 5). Aceasta a pornit dintre vertebre și a înconjurat coloana - deja apasă pe măduvă, existând risc de paralizie. După două săptămâni prin spitalele din București, medicii ne-au îndrumat către Mannheim University Hospital din Germania - nu se poate opera/ recupera în țară. Familia a lansat o acțiune de strângere a peste 25.000 € necesari pentru intervenție și recuperare. Orice ajutor este binevenit, iar dacă mai știți persoane ce ar putea să contribuie vă sunt recunoscător!”, este mesajul transmis de tatăl copilei care are nevoie de ajutorul semenilor.

Cei care pot să doneze, cât de puțin, o pot face în contul bancar deschis pe numele Pîrvan Anda Mihaela, IBAN

RO32BACX0000001793738000 sau prin PAYPAL la: [email protected].

Comentează știrea

Vlad
27 ianuarie 2022
Corectare anunț.

Vă rog să corectați anunțul. Gradul camaradului este caporal clasa a III-a , nu căpitan. Mulțumim

Pagina a fost generata in 0.4241 secunde