Apel la solidaritate, după tragedia rutieră în care a murit militarul de pe fregata Regele Ferdinand

3720
Apel la solidaritate, după tragedia rutieră în care a murit militarul de pe fregata Regele Ferdinand - 20181028204149-1540752226.jpg
Un tânăr de doar 22 de ani, militar pe fregata Regele Ferdinand, și-a găsit sfârșitul, azi noapte. Cosmin Duca a murit pe loc, după ce a fost spulberat de șoferul unei mașini, în Constanța.

În acest context, Liga Militarilor face un apel la solidaritate:

"Dragi camarazi, asa cum stiti Frt. Cosmin Duca, din Forțele Navale (F-221), membru LMP ne-a părăsit la numai 22 de ani...  Facem apel la toti Camarazii LMP pentru a ajuta familia greu incercata.  Stim cu totii ce costuri sunt in astfel de situatii... Noi, LMP-istii trebuie sa  dam dovada de solidaritate si unitate! Orice suma cate de mica este binevenita pentru familie.

Cont bancar: RO26BRDE140SV60468131400 pe numele Duca Alexandru (fratele camaradului nostru).

Inmormantarea va avea loc marti 30 octombrie 2018, ora 13.30  in comuna Luncavita, Jud Tulcea.

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace...."

Reamintim:

"La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție...", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

 

În această după amiază, însă, în jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de pe șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde a fost audiat.

Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanța.

Politistii constănțeni efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 28 Octombrie 2018
Stire din Eveniment : Cinci kilograme de mercur, găsite în gunoi
Pagina a fost generata in 1.005 secunde