ANUNȚ IMPORTANT DE LA POLIȚIA ROMÂNĂ, DESPRE ȘOFERUL CU NUMERE ANTI-PSD!

560
ANUNȚ IMPORTANT DE LA POLIȚIA ROMÂNĂ, DESPRE ȘOFERUL CU NUMERE ANTI-PSD! - muiepsd49193900-1533292884.jpg

Articole recomandate

Șoferul mașinii cu numărul "M...E PSD" scapă de dosar penal. "Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunțat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

"În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.

În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunțat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Luni, Brigada Rutieră a anunțat că lui Răzvan Ștefănescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal, scrie Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, care lucrează ca șofer în Suedia, a rămas și fără permis.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, susținea miercuri că șoferul a intrat în România legal din punct de vedere al actelor privind plăcuțele de înmatriculare.

"A intrat în țară legal din punct de vedere al plăcuțelor de înmatriculare, din punctul meu de vedere ilegal (...), imoral să spun așa, pentru că avea acea sintagmă pe plăcuțele de înmatriculare, vulgară, dar asta e altă problemă, care nu ține de... Poseda documente de călătorie", a spus Buda, citat de romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1278 secunde