Antrenamente militare ale românilor și americanilor, în Marea Neagră

675
1
Antrenamente militare ale românilor și americanilor, în Marea Neagră - antrenamentemilitariamericani-1413564128.jpg

Articole de la același autor

Militarii Forțelor Navale Române se vor antrena alături de echipajele navelor militare americane Mount Whitney și Cole, în cadrul exercițiului Black Sea Resolve, care se va desfășura joi, 23 octombrie, în apele teritoriale. Cele două nave americane vor acosta în portul Constanța, în perioada 20-23 octombrie, când sunt planificate o vizită oficială la Coman-damentul Flotei și activități socio-culturale și sportive ale membrilor echipajelor la Muzeul Marinei Române și pe baza sportivă a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân". Desfășurat sub egida parteneriatului româno-american, Black Sea Resolve reprezintă o continuare a acțiunilor întreprinse în spiritul dezvoltării bunei cooperări și creșterii nivelului de încredere și securitate în Marea Neagră. Forțele Navale Române participă la exercițiu cu fregata Regele Ferdinand, nava purtătoare de rachete Pescărușul, două elicoptere IAR 330 Puma Naval și o echipă de militari ai Grupului Naval de Forțe pentru Operații Speciale, care va participa la acțiunile destinate exersării procedurilor de inter-dicție maritimă. Forțele Aeriene Române vor participa la exercițiu cu trei aeronave MiG-21 LanceR. Activitățile ce se vor desfășura pe mare au ca scop instruirea comună a militarilor americani și români prin desfășurarea unor exerciții ce presupun interdicția maritimă, căutarea și descoperirea de submarine, precum și proceduri de identificare și urmărire a țintelor aeriene. 


Pe timpul staționării în port, programul militarilor americani mai include ateliere de lucru și concerte susținute la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" de Fanfara Forțelor Navale Americane, acompaniată de Fanfara Forțelor Navale Române.




Comentează știrea

iulia
19 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4535 secunde