Antifrauda caută evazioniști și contrabandiști pe platforma portului Constanța Sud - Agigea

Marţi, 29 Mai 2018
164

Articole de la acelaşi autor

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală fac controale pe platforma portului Constanța Sud – Agigea. Sunt vizate importurile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse textile, legume-fructe, dulciuri, jucării, obiecte de uz casnic, produse electronice. De asemenea sunt verificate toate operațiunile de import alte contribuabililor neplătitori de TVA. 


În comunicatului dat publicității cu acest prilej se spune: "Misiunea principală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală este reducerea evaziunii fiscale prin destructurarea lanțurilor tranzacționale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, prin identificarea și investigarea fenomenelor de fraudă fiscală cu implicații fiscale negative semnificative asupra bugetului statului. Astfel, DGAF contribuie la îndeplinirea obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată." 


Controalele efectuate de inspectorii antifraudă în portul Constanța Sud - Agigea se desfășoară "cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Direcției Generale a Vămilor." 


Pagina a fost generata in 0.3819 secunde