Animale furate din ferme din Constanța pentru abatoare din București

352
1
Animale furate din ferme din Constanța pentru abatoare din București - animalefurateabatoarebucuresti-1419010535.jpg

Articole de la același autor

Peste 350 de polițiști din întreaga țară au realizat, vineri dimineață, controale la sute de agenți economici din domeniul sacrificării anima-lelor și comercializării produselor din carne: la abatoare, târguri de animale vii sau unități de comercializarea cărnii.

Verificările au fost realizate în contextul apropierii sărbătorilor de iarnă și au vizat identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor datorate bugetului de stat, prin desfășurarea de operațiuni comerciale, fără evidențierea lor în contabilitate.

La Constanța, acțiuni de acest gen au fost realizate în piețele Tomis 3 și Griviței, din municipiu, dar și în târgurile de animale din mediul rural.

Reamintim că, la sfârșitul lunii noiembrie, polițiștii din Constanța au destructurat o rețea de hoți de animale care "atacau" fermele de animale din județul nostru. Hoții reușiseră să fure aproximativ 300 de oi și 30 de porci, dar aveau comenzi mult mai mari pentru următoarele săptămâni. Ancheta desfășurată de polițiști a scos la iveală că hoții ar fi primit comenzile respective de la abatoare din zona Bucureștiului.

În prezent, suspecții de furturi, identificați ca fiind Lucian Zlate Eremia, Dumitru Rebenciuc, Ion Roșu, zis "Șacalul", Ionuț Vlăduceanu, Constantin Adrian Vasile, Constantin Iordache Rujuc și Ion Safroș sunt arestați preventiv. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7047 secunde