ANI: Un senator PNL, în incompatibilitate!

156
ANI: Un senator PNL, în incompatibilitate! - ani-1526628013.jpg

Articole recomandate

ANI anunță că a sesizat parchetul în legătură cu starea de incompatibilitate în care s-ar fi aflat senatorul PNL Eleonora Hărău, menționând că parlamentarul ar fi deținut simultan calitatea de deputat și funcția de cenzor supleant la Ameritech SA, fără a menționa acest lucru în declarațiile de interese.


"Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Hărău Eleonora-Carmen s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 21 decembrie 2016, întrucât a deținut simultan calitatea de deputat și funcția de cenzor supleant la Ameritech SA. De asemenea ,Hărău Eleonora-Carmen s-a aflat în incompatibilitate și în perioada 21 decembrie 2016 – 05 mai 2017, întrucât a deținut simultan calitatea de senator și funcția de cenzor supleant la aceeași societate comercială", transmite ANI.

"Întrucât persoana evaluată nu a menționat în declarațiile de interese depuse în calitate de deputat și de senator funcția de cenzor supleant la Ameritech SA, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații prevăzută de dispozițiile art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal", precizează inspectorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8351 secunde