Ani grei de închisoare pentru că și-a omorât bebelușul în hazna

2505
Ani grei de închisoare pentru că și-a omorât bebelușul în hazna - arest1-1412674673.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 38 de ani, din localitatea Ostrov, a fost condamnată de magistrații constănțeni la 17 ani de închisoare pentru omor calificat. Ieri, Verginica Burlacu a fost ridicată de acasă de polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Poliției Constanța și dusă la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Potrivit anchetatorilor, femeia a născut, pe 16 aprilie 2011, un băiețel sănătos, în locuința tatălui ei vitreg. Pentru că voia să scape de copil, femeia a mers în spatele curții și a aruncat copilul în hazna. Mai mult, spun oamenii legii, pentru a fi sigură că micuțul va muri, l-a împins cu un băț în fecale și a așteptat până când acesta nu a mai scos niciun scâncet. Abia apoi s-a întors în casă, unde, însă, i s-a făcut rău din cauza hemoragiei puternice și a chemat o salvare. Astfel au aflat oamenii legii de faptul că a născut. Pentru că s-a dovedit că femeia a avut discernământ când și-a ucis copilul, oamenii legii au hotărât să o ancheteze și să o condamne pentru omor calificat, deși femeia a tot solicitat să îi fie schimbată încadrarea în pruncucidere.

Totodată, tot ieri, polițiștii l-au ridicat de acasă și pe Egevit S., de 36 de ani, condamnat la un an de închisoare pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3983 secunde