ANI acuză: Radu Mazăre nu poate justifica aproape 800.000 euro

508
4
ANI acuză: Radu Mazăre nu poate justifica aproape 800.000 euro - aniacuzamazare-1441994700.jpg
Agenția Națională de Integri-tate a remis un comunicat de presă, vineri, în care a anunțat că fostul primar, Radu Mazăre, are conturi în străinătate, de aproape un milion de euro. Mai exact, ANI susține că suma identificată de inspectorii de integritate, de 779.057 de euro, reprezintă mai multe depozite într-un cont deschis de către acesta la o unitate bancară de pe teritoriul Statului Israel, sucursala Netanya, bani ce nu au fost menționați în declarațiile de avere com-pletate în perioada 2008 - 2012.

"Precizăm că această sumă cu caracter nejustificat a fost identificată în același dosar în care Agenția Națională de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța, începerea acțiunii de control cu privire la o diferență nejustificată, în cuantum de 137.570 Euro și 143.818 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de către Radu Ștefan Mazăre", se arată în comunicatul de presă remis de ANI.

Comentează știrea

petrica
12 septembrie 2015
nepasare

oricum nu ii pasa afacerile merg inainte partonate de fagadau care extinde cartierul ferentari de constanta cu firmele de casa ale lui mazare abc val si brick si a umplut pietele si cartierul ferentari cu agenti de paza de la holldind a lui strutinski adica tot de ai lor si apropos daca nu mai esti primar de ce mai stai in vila din mamaia? vino in cartierul tau de suflet mancal-ar viermii de viu si stai cu tiganii sa nu poti dormii sa ai masinile scrijelite sa ai fecale la geam sa iti urineze pe usa boratii nu ai mai avea zile multe ca mult rau ai facut cu acest cartier si continua cacau

Constantean
12 septembrie 2015
Mazare,cel mai bun primar

Pentru Constanta Mazare a fost cel mai bun primar din toate timpurile, daca a furat inseamna ca institutiile statului au fost ko, bravo Mazare esti tare, la mai mare !

amelia
12 septembrie 2015
castiguri garantate

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

De la Pesede
13 septembrie 2015
Bani instant

Fara indulcitor,fara adrenalina. Doar bani instant ! Cel mai eficient sistem de castigat bani ! Functioneaza ! Suntem in plina expansiune acum, pentru ca oamenii ne voteaza ! Tu ce mai astepti? Vrei sa castigi bani ? Vino imediat in echipa mea. Pesede-Biroul Bani Instant.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde