ANI a cerut strămutarea de la Constanța a dosarului pe care primarul Mazăre i l-a intentat

335
ANI a cerut strămutarea de la Constanța a dosarului pe care primarul Mazăre i l-a intentat - 6118553150d91f8bc821a2b3e30b8a02.jpg
Ieri, la Curtea de Apel Constanța, a avut loc un nou termen de judecată în procesul intentat de primarul Constanței, Radu Ștefan Mazăre, Agenției Naționale de Integritate (ANI). La strigarea dosarului, judecătorul a constatat că nicio parte nu a răspuns prezent.
Motivul pentru care părțile din acest dosar au ales să nu se prezinte în fața magistraților îl reprezintă existența pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție a unei cereri de strămutare a dosarului formulată de Agenția Națională de Integritate. Instanța supremă a acordat, de altfel, termenul de 3 martie, în judecarea strămutării solicitate.
ANI susține că Mazăre, în calitate de primar al municipiului Constanța, ar fi încălcat dispozițiile legale care fac referire la conflictul de interese. De asemenea, primarului i s-a comunicat faptul că a fost declanșată procedura de verificare a respectării dispozițiilor legale referitoare la completarea și depunerea declarațiilor de avere și interese. Dar, așa cum a menționat încă din luna noiembrie 2009, Radu Mazăre a dat în judecată ANI și cere suspendarea și anularea unor acte administrative emise de agenție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3441 secunde