Angajații Penitenciarului Poarta Albă, ACUZAȚII GRAVE! Îi cer ministrului Justiției să intervină

202
Angajații Penitenciarului Poarta Albă, ACUZAȚII GRAVE! Îi cer ministrului Justiției să intervină - penitenciar1373091238-1526371321.jpg

Articole recomandate

Angajații Penitenciarului Constanța - Poarta Albă acuză condițiile proaste de muncă și solicită ministrului Justiției, Tudorel Toader, să intervină pentru îmbunătățirea situației din unitatea de detenție.



Printr-o scrisoare deschisă înaintată lui Toader, Sindicatul Național SINPEN2016 de la Poarta Albă susține că agenții de serviciu nu sunt schimbați din posturi pe durata a 12-13 ore.

"La nivelul Penitenciarului Constanța - Poarta Albă există nemulțumiri ale personalului în ceea ce privește lipsa condițiilor de muncă, existând frecvent situații în care agenții din sectorul operativ nu sunt schimbați din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă și nici toalete ecologice", se arată în scrisoarea deschisă înaintată ministrului Justiției.

Sindicaliștii acuză, de asemenea, scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă din penitenciare.

Aceștia îl invită pe Tudorel Toader la Constanța, pentru a purta un dialog pe problemele salariaților din sistemul penitenciar, se mai menționează în scrisoare, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5417 secunde