Angajata ISU care a verificat clubul Colectiv, arestată!

348
1
Angajata ISU care a verificat clubul Colectiv, arestată! - 28410736100-1447513755.jpg

Articole de la același autor

Antonina Radu, căpitanul ISU care a făcut controale în Colectiv, plasată în arest la domiciliu, marți, a fost arestată preventiv de Curtea Militară de Apel, care a admis contestația Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul privind eliberarea avizelor pentru clubul din Capitală.

Curtea Militară de Apel a admis, sâmbătă, contestația procurorilor DNA împotriva deciziei Tribunalului Militar București, din 10 noiembrie, și a dispus ca Antonina Radu să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.



Decizia luată de Curtea Militară de Apel este definitivă.

Tribunalul Militar București a decis, marți, arestarea preventivă pentru 30 de zile a căpitanului George Matei și a dispus plasarea în arest la domiciliu a colegei sale, căpitan Antonina Radu, în dosarul în care sunt acuzați de abuz în serviciu privind eliberarea avizelor pentru Clubul Colectiv.






Comentează știrea

anonim
2 decembrie 2015
foarte bine asa trebuie

cine este vinovat sa plateasca ani grei de puscarie nu asa cu arest la domiciliu sa le para rau colo de ce au facut celor 60 de decedati si celor 200 raniti printre acestia 10 raniti in stare critica si 10 in stare grava le-au provocat traume socuri ce sa mai i-a mutilat pe viata

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9954 secunde