Angajată de la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică Negru Vodă, anchetată pentru fals în declarații

329
Angajată de la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică Negru Vodă, anchetată pentru fals în declarații - angajatanegruvoda-1588157224.jpg

Articole de la același autor

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, a fost înregistrat, ieri, dosarul penal nr. 630/P/2020, în care se efectuează cercetări penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals în declarații. În fapt, la datele de 17 și 18.03.2020, o angajată a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică "SF. LUCA" din orașul Negru-Vodă, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la locul de muncă, deși din data de 15.03.2020 se afla în autoizolare la domiciliu, informând conducerea centrului că a intrat în contact cu o persoană cunoscută întoarsă din străinătate în ultimele patru săptămâni. Concret, arată procurorii, persoana a intrat în contact cu fiul său, care s-a întors din Anglia pe 8 martie. 


În cauză se efectuează cercetări de către Poliția Orașului Negru-Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6499 secunde