Angajată a Primăriei Năvodari, confirmată cu COVID 19

Miercuri, 17 Iunie 2020, 09:39
942
Reprezentanții Primăriei Năvodari au anunțat suspendarea activității în sediul instituției din strada Dobrogei, începând din această dimineață, după ce o angajată a fost confirmată, în cursul nopții, cu noul coronavirus. 


"Persoana infectată este asimptomatică, iar din primele informații contaminarea s-ar fi produs în urma participării la un eveniment de familie care a avut loc într-un județ din nordul țării.


Angajata primăriei confirmată cu COVID 19 nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției noastre.


În urma confirmării cazului, s-a luat decizia suspendării activității doar in corpul Primăriei de pe strada Dobrogei, acolo unde colega noastră își desfășura activitatea. DSP Constanța a demarat o anchetă epidemiologică care va stabili ce măsuri se impun în perioada următoare", au transmis reprezentanții administrației locale. 


În această dimineață, începând cu ora 9.00, a început acțiunea de dezinfecție în sediul respectiv. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.301 secunde